ورود به سایت

بازدید کنندگان

امروزامروز222
دیروزدیروز257
این هفتهاین هفته222
این ماهاین ماه2586
بازدید کلبازدید کل104435

یکی از مشکلات کودکان بیش فعال ،ناتوانی در تمرکز بر روی یک موضوع به مدت طولانی  است .بازی های زیر به این کودکان کمک می کند تا بخش هایی از مغز که مربوط به تمرکز است بیشتر تحریک شود و باعث افزایش دقت و توجه در آنان می شود. در ضمن این بازی ها برای افزایش توجه در سایر کودکان نیز مفید می باشد.

بازی پیدا کردن تفاوت ها

بازی پیدا کردن تفاوت ها دسته ای از فعالیت های مداد کاغذی هستند که در افزایش دقت و توجه در کودکان موثر می باشند.

تصاویر زیر را در کامپیوترتان ذخیره کنید و از آنها پرینت بگیرید و به کودکتان کمک کنید تا آنها را انجام دهد.از کودکتان بخواهید تفاوت دو تصویر را بیان کند و یا دورش خطی بکشد.

بازی مازها هزارتو

مازها دسته ای از فعالیت های مداد کاغذی هستند که در افزایش دقت و توجه در کودکان موثر می باشند.

 

(این بازی ها در مرکز همراز موجود می باشد و علاقمندان جهت تشخیص و درمان می توانند تماس   بگیرند.)

 

حتما دیگر همه می دانیم که بیش فعالی در کودکان چه بیماری ای است و کودکان بیش فعال چه علائمی را از خود نشان می دهند؛ بی قراری، کم توجهی، بی دقتی و خیلی از علائم مشابه که البته اگر تا سن خاصی ادامه یافته و درمان نشوند، حتما کودک را در بزرگسالی به سمت رفتارهای پرخطر سوق می دهند.

 البته شاید خیلی از والدینی که چنین فرزندانی دارند، هنوز نمی دانند که در برابر بیش فعالی کودک خود چه عکس العملی را باید نشان دهند. راهکارهای زیر ممکن است در این مورد به شما کمک کنند:

 ۱) فرزند شما همان کاری را انجام می دهد که شما انجام می دهید فرزندان شما برای این که چگونه در دنیای بیرون رفتار کنند، از رفتار شما الگو می گیرند. شما باید از رفتار خودتان برای

با توجه به تحقیقات انجام شده می توان گفت برای کاهش شیطنت کودکان بیش فعال(ADHD) که خیلی پُر جنب و جوش هستند، و به اصطلاح خیلی شلوغ می کنند، مصرف مواد مغذی زیر مفید است:

  •  اسیدهای چرب ضروری:

 تحقیقات بسیاری نشان داده اند که غلظت اسیدهای چرب “امگا-3″ و “امگا-6″ در این افراد به مقدار زیادی پایین تر است و این کودکان، علائم کمبود اسیدهای چرب ضروری مانند تشنگی زیاد را نشان می دهند.

 کنجد، تخمه ی کدو تنبل و تخمه ی آفتابگردان منابع خوبی از اسیدهای چرب امگا-6 و ماهی آزاد

اختلال بیش فعالی در کودکان چیست ؟

بیش فعالی جدیدترین برداشت از تشخیص وضعیتی است که در سال 1902 برای اولین بار با عنوان فقدان توجه و پرتحرکی با منشا زیست شناختی از سوی جرج استیل پزشک انگلیسی مطرح شد و از آن زمان تا کنون تغییرات زیادی در آن به وجود آمده است.

 

امروزه ویژگی های اصلی تشخیصی در این اختلال عبارتند از  :فقدان توجه، بیش فعالی، تکانه ای عمل کردن(تکانشوری).

 

براساس معیارهای تشخیصی انجمن روانپزشکی امریکا برای شناسایی و تعریف دقیق تر می توان گفت،کودکی که بعضی از خصوصیات های رفتاری زیر را از خود نشان بدهد،دارای این مشکل