ورود به سایت

بازدید کنندگان

امروزامروز220
دیروزدیروز257
این هفتهاین هفته220
این ماهاین ماه2584
بازدید کلبازدید کل104433

1. عنوان کتاب: روان شناسی وابستگی به مواد (سبب شناسی، تشخیص و درمان اعتیاد)

نوشته: دکتر نعیمه بزمی

مترجمان:

ناشر: انتشارات ارجمند

سال انتشار: 1391

اعتیاد پدیده ای پیچیده و چند بعدی است. نظریه های مختلفی دربارۀ شکل گیری اعتیاد و عوامل موثر بر آن عرضه شده است. در مقولۀ درمان، علاوه بر مداخلات درمانی کلی نگر، شیوه های درمانی باید با ویژگی های اجتماعی، روان شناختی و پذیرش فردی تطبیق داده شود. کتاب حاضر، تلاشی مقدماتی است برای شناخت، پیشگیری و درمان اعتیاد. مولف سعی کرده است

به طور خلاصه ابعاد فوق را در قالب یک کتاب درسی برای دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد مطرح کند.

 

2.عنوان کتاب: آزمون توجه انتخابی، تمرکز و تلاش مندیd2

نوشته: فریبرز باقری

مترجمان:

ناشر: انتشارات ارجمند

سال انتشار: 1391

آزمون d2از شناخته شده ترین و معتبرترین ابزارهای سنجش توجه و تمرکز است. تجربۀ بیش از نیم قرن مؤید اهمیت بالای این آرمون برای تشخیص پژوهش درحوزۀ روانشناسی بالینی، تربیتی، ورزش، ترافیک، صنعت، سازمان و مدیریت منابع انسانی و روان پزشکی است.

نیاز به ابزاری معتبر و دقیق برای ارتقاء کیفیت تشخیص، کارشناسی توجه و تمرکز در جامعه ایران، بر هیچ یک از متخصصان پوشیده نیست. از ویژگی های برجسته این آزمون سهولت بسیار بالا و زمان کوتاه آن (8 دقیقه) به صورت فردی و گروهی؛ همچنین وجود جداول هنجار با نمرات استاندارد برای گروه های سنی بین 9 تا 60 سال است.

 

3.عنوان کتاب: درمان خانواده محور کودک وسواسی (کتاب کار)

نوشته: جنیفر بی فریمن، آبه مارس گارسیا

مترجمان: مجتبي دلير

ناشر: انتشارات ارجمند

سال انتشار: 1391

بر اساس پژوهش های موجود کودکان وسواسی اغلب والدینی وسواسی دارند. اگرچه محتوای وسواس والدین و کودک می تواند متفاوت باشد با این وجود چارچوب اختلال یکسان است. در روان درمانی کودکان، در درجه اول باید با والدین کار کرد، زیرا منشا مشکل والدین هستند و کودک صرفا به عنوان بیمار معلوم خانواده نشانه های مشکل را هویدا می کند. از طرفی با کار با والدین نمی توان انتظار داشت که کودک به سذعت بهبود یابد. بنابراین تمرکز عمده درمان در کتاب حاضر بر کودک و به طور ضونی بر والدین است. در نهایت کل خانواده باید تغییر کند تا بیمار معلوم (کودک وسواسی) درمان شود.

 

4. عنوان کتاب: شناخت درمانی برای بیماران مشکل آفرین

نوشته: جودیت بک

مترجمان: دکتر حسن حمیدپور، دکتر زهرا اندوز، شبنم حمیدی، حمید جمعه پور

ناشر: نسل فردا

سال انتشار: 1391

بیماران مشکل آفرین برای متخصصان بالینی، چالش ایجاد می کنن.به تجربه بستگی ندارد.این بیماران هم برای کسانی که تازه وارد حرفه روان درمانی شده اند و هم برای افراد با تجربه، چالش آفرین هستند.دکتر جودیت بک با تجربه اندوزی از درمان بیماران و نظارت بر کار سایر درمانگران توانسته است به درستی سیمای مشکلات متداولی را ترسیم کند که در فرآیند درمان سنگ می اندازند و بیماران و درمانگران را از روند کار نا امید می کنند.این کتاب راهنمایی کاربردی و گره گشا در حوزه شناخت درمانی محسوب می شود.این کتاب می تواند منبعی ارزشمند برای درمانگران تازه کار و دوره آموزشی پیشرفته شناخت درمانی باشد.درمانگرانی که آرزو دارند در حوزه شناخت درمانی، تخصصص ویژه ای کسب کنند، می توانند از این کتاب سود ببرند.مثال بالینی فراوان در سرتاسر این کتاب به گونه ای است که حتی بیشتر مددکاران سلامت روان با تجربه نیز می توانند از این کتاب کمال استفاده را ببرند.

 

5. عنوان کتاب: راهنمای درمان اهمالکاری (رویکرد شناختی-رفتاری)

نوشته: مونیکا رامیرز باسکو

مترجمان: مصلح میرزایی-مهدی اکبری

ناشر: ارجمند

سال انتشار: 1390

در این کتاب انواع متفاوت اهمالکاران را می شناسید و راه های مقابله با انواع مختلف اهمالکاری را می آموزید.

در این کتاب می خوانید:

اهمالکاری یک رفتار است و رفتارها می توانند بهبود پیدا کنند.

افراد اجتنابی با به تاخیر انداختن کارها تا حداکثر زمان ممکن، با استرس و موضوعات ناخوشایند مقابله می کنند.

اهمال کاران نوع بی نظم مدت زمان انجام تکالیف را کم برآورد کرده و مدت زمانی را که در اختیار دارند،بیش برآورد می کنند.آن ها در مواقعی که باید کارهای زیادی انجام دهند در اولویت بندیشان مشکل دارند.

اهمال کارانی که خود ناباور هستند، در شروع کارها مشکل دارند، زیرا به توانایی خود اعتماد نمی کنند.فکر می کنند که اشتباه خواهند کرد یا شکست خواهند خورد.

انواع دیگر اهمال کاران نوع لذت جو، اهمال کاران همه یا هیچ، اهمال کاران در روابط بین فردی هستند.

این کتاب بسیار روان ترجمه شده و برای بسیاری از افراد می تواند کاربردی و مفید باشد.